Help Mee

Wil je RotterJam steunen op een missie om de trend van eenzaamheid onder ouderen voor goed te elimineren? Wij zijn super blij met alle vormen van hulp!

Er zijn drie verschillende manieren om RotterJam te ondersteunen:

Koop onze sociale jam

Waar te koop

Ouderen aanmelden

Ken jij eenzame ouderen in de regio Rotterdam die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of heeft u het gevoel? Wij pakken graag de eenzaamheid onder ouderen aan! Stuur een mailtje naar rotterjam@enactus-eur.nl met het onderwerp: “Ouderen aanmelden” of gebruik het volgende contactformulier.    Vrijwilligers

    Wil je helpen om bij te dragen aan de maatschappij? Goed nieuws, het RotterJam team is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een glimlach op het gezicht van ouderen willen (terug)brengen. De dank in hun ogen: dat is niet in geld uit te drukken. Ouderen hebben ervoor gezorgd dat wij in een snel ontwikkelde en welvarend Rotterdam kunnen wonen en wij streven ernaar om zoveel mogelijk terug te geven aan diezelfde groep die nu vaak onder eenzaamheid lijdt. Als vrijwilliger ben jij de held van het verhaal. Geïnteresseerd? Meld je aan door middel van het inschrijfsformulier in te vullen/te mailen naar rotterjam@enactus-eur.nl.

      23 vrijwillgers hebben zich al aangemeld! Waar wacht je op?

      Disclaimer: De informatie wordt vertrouwelijk behandeld en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wij garanderen volledige confidentialiteit waarbij verstrekking aan en gebruik door anderen dan de geadresseerde zonder toestemming niet is toegestaan.